Koop uw biohaard bij Beter Huis


Afvoerloze haarden, simpelweg praktisch

Haarden zonder afvoer, afvoerloze haarden zijn een enorme trend. En dat is wel zo prettig voor ons milieu. Als u de voordelen van een afvoerloze haard in huis wilt halen heeft u daarbij de keus uit meerdere soorten. Bij Beter Huis vindt u een enorm assortiment afvoerloze haarden. Hierbij heeft u ook nog eens de keuze uit vele prachtige designs. En omdat u geen schoorsteen of afvoerkanaal nodig heeft, kunnen deze sfeerhaarden in principe overal geplaatst worden waardoor het installeren eenvoudiger.en goedkoper wordt.

Lees meer
Lees meer

Duurzaam en verantwoord stoken

Een haard is het hart van uw woning. Romantische avonden bij het vuur, warmte en gezelligheid in koude dagen. De mooiste momenten in huis vinden plaats rondom de open haard. Het stoken met hout is niet de meest duurzame wijze om uw woning te verwarmen of te voorzien van sfeer. Met een bio-e haard heeft u een veilig en duurzaam vuur. Ook het aansteken van deze haard is een stuk eenvoudiger dan een houtkachel, geen gezeul met hout en aanmaakblokjes. Middels een afstandsbediening zijn deze haarden eenvoudig te regelen. In elke woning is een haard mogelijk zelfs in appartementen of nieuwbouw woningen waar niet meer gestookt mag worden.

informatie

Afvoerloos en eenvoudig

Met een bio haard op kunt u eenvoudig en verantwoord genieten. De techniek zit zowel in de bediening (app) van bio haarden als in de haard. Onder de haard zit een computergestuurde vergasser met pomp. De biohaard maakt zelf gas zodat u een gasloze gashaard heeft. Na een minuut brandt uw biohaard en kunt u lekker genieten van het vlammenspel. In tegenstelling tot open haarden zetten afvoerloze bio haarden 100% van het gas om in warmte. Stoken is zo ook een stuk voordeliger en minder belastend voor het milieu! 

informatie

De voordelen van bio-haarden

Met een bio- haard haalt u de gezelligheid van een open haard in huis. Omdat dit systeem op een biologisch brandstof werkt heeft u geen enkel risico. De ethanol vloeistof verdampt, het gas verbrandt helemaal en praktisch reukloos. Bio haarden zijn prima om te gebruiken in de kleinere kamers of buiten en zijn voorzien van allerlei functies. Het begint bij basisfuncties, zoals de roet- en geurvrije branding. En de wat meer geavanceerde functies, hierbij moet u denken aan instelbare vlam hoogtes en bio-ethanol branders die tot 9 uur kunnen branden. De kosten voor bio-haarden zijn ongeveer gelijk als die van gashaarden, kachels of houthaarden. Doordat er geen rookkanaal nodig is zijn de kosten over all een stuk lager.

offerte

Neem nu contact op voor uw nieuwe bio haard

Wilt u meer weten, een afspraak inplannen of een offerte opvragen. Wij zijn te bereiken op 073 623 54 01 of stuur ons een mail op info@beter-huis.nl. Voor een duurzame woning met een mooie afvoerloze biohaard moet u bij Beter Huis zijn!

offerte