Camera inspectie en binnenklimaat onderzoek


Preventief onderzoek voor een veilige omgeving

De zekerheid dat uw leefomgeving gezond is, is geen overbodige luxe. Lucht en zuurstof zijn essentieel voor mensen, gezonde lucht dus al helemaal. Heeft u wel eens nagedacht over de luchtkwaliteit in huis? Een binnenklimaatonderzoek geeft een goed beeld van de gesteldheid van binnenklimaat en welke maatregelen u eventueel moet treffen.

Zo kunnen CO, CO2, relatieve luchtvochtigheid en fijnstof gemeten worden. U kunt er voor kiezen om dit eenmalig te doen of doormiddel van monitoring zodat u elke minuut van de dag kunt zien hoe het met de luchtkwaliteit gesteld is.

    

Lees meer
Lees meer

Een veilig klimaat in huis

Alle benodigdheden voor een veilig binnenklimaat vindt u bij Beter Huis. Bij een binnenklimaat scan krijgt u advies hoe u de luchtkwaliteit van uw woning kunt verbeteren. Door beter te ventileren of door het plaatsen van een fijnstoffilter in uw woning kan de luchtkwaliteit significant verbeteren. Met een monitorings systeem kunt u tijdig acties uitvoeren om de luchtkwaliteit optimaal te houden. Dit kan zowel handmatig als aansturing per app.

 

offerte

Wanneer is een camera-inspectie nodig?

Heeft u wamte verlies of tocht in de woning, maar weet u niet waar het vandaan komt? dan kan een scan met een warmte camera snel duidelijkheid geven. Met een warmte beeldcamera zijn deze direct zichtbaar.

 

Bent u de gelukkig eigenaar van een nieuwe woning? En heeft deze een prachtige open haard in de woonkamer? Dan doet u er goed aan om het rookkanaal te onderzoeken voordat u de haard in gebruik neemt. Als de afvoer van een haard of kachel niet goed werkt kan dat namelijk voor gevaarlijke situaties zorgen. Rook en roet komen de woning binnen met alle gevolgen van dien. Met een camera-inspectie weet u hoe uw kanaal er aan toe is, of er bijvoorbeeld slechte voegen of scheuren in zitten.

Door middel van een geavanceerd camerasysteem kunnen wij de binnenkant van uw schoorsteen- of ventilatiekanaal bekijken. Het voordeel hiervan is dat we zonder hak- en breekwerk problemen zoals knelpunten, verstoppingen en asbest kunnen opsporen

offerte

Neem nu contact op met Beter Huis

Bij Beter Huis kunnen wij u alles vertellen over een gezond binnenklimaat. In ons assortiment vindt u alles wat te maken heeft met een veilig binnenklimaat. Van een airco tot een filter. Wilt u meer weten of een offerte opvragen voor een camera inspectie dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zijn te bereiken op 073 623 54 01 of via info@beter-huis.nl. Maak dus nu een afspraak om een inspectie op maat te laten uitvoeren.

 

offerte