Over Beter Huis


Wie zijn wij

Beter-Huis BV is reeds sinds 1991 werkzaam in de verwarmingsbranche en heeft de afgelopen decennia diverse specialisaties in huis gebracht:

  • Installeren haarden, kachels (louter A+) gas, hout, pellets, cv haarden
  • Afvoerloze en gasloze gashaarden
  • 4D keramische coating
  • Installeren airco`s / warmte pompen
  • binnenklimaat monitoring
  • Onderhoud
  • Inspecties en metingen  (schade, preventief, fijnstof, binnenklimaat)

Onze medewerkers zijn betrokken bij bedrijf en klanten waarbij klantvriendelijkheid en service het uitgangspunt zijn. Ons streven is om u naar volle tevredenheid te voorzien van maatwerk.

Lees meer
Lees meer

Breed assortiment en volop keuze

Beter Huis voorziet al jaren klanten van goede en veilige verwarmingssystemen . Zowel voor de zakelijke als de particuliere markt staan wij klaar. Wij leveren bijvoorbeeld ook aan woningbouwverenigingen en bungalowparken en zowel in binnen als buitenland. Wij werken uitsluitend met de beste producten en materialen om zo kwalitatief hoogstaand werk af te leveren. Ook onze medewerkers zijn van topniveau en leveren met plezier vakwerk.

Uitgebreide en persoonlijke service

Beter Huis is er niet alleen voor uw sfeerverwarming of koelingssysteem, onze dienstverlening is groter dan dat. Ook voor zaken zoals onderhoud, installatie, reparatie en inspectie bent u bij ons op de juiste plek. Wij werken vanuit onze klanten waarbij uw wensen centraal staan. Het leveren van maatwerk en kwaliteit is daarbij ons speerpunt.

Contact Beter Huis

U kunt op onze pagina zien wat wij allemaal voor u kunnen doen. De producten en diensten staan allemaal beschreven op de site. Wilt u meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op met Beter Huis via info@beter-huis.nl. Wilt u een offerte aanvragen, dan kunt u het contactformulier op onze site gebruiken. Om met eigen ogen te zien wat wij allemaal leveren bent u natuurlijk van harte welkom in onze showroom. Onze medewerkers staan daar voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Samen bespreken we uw wensen en de mogelijkheden om zo tot een goed resultaat te komen.

contact