Filters en ventilatoren voor in uw rookkanaal


Houtrook, veiligheid en overlast

Met filters en ventilatoren van uw haard of houtkachel beperkt u overlast door houtverbranding. Uw open haard produceert meer dan alleen sfeer en warmte. Geur of rook kunnen tot overlast leiden. Door te werken met een filter en/ of rookgasventilator kunt u 50 tot 90% van de geur en/ of rook wegnemen.  Een fijn gevoel voor u en voor uw buren.

Lees meer
Lees meer

Beperk de uitstoot van fijnstof door houtkachels

Om bij te dragen aan een beter milieu en een groene toekomst is het reduceren van fijnstof uitstoot een goed begin. Een manier om de uitstoot van fijnstof te verminderen is met een rookfiltersysteem in uw rookkanaal. Dit syteem kunt u in ieder rookkanaal voor houthaarden laten plaatsen. Het filter ioniseert de stofdeeltjes waardoor ze worden afgevangen. Met dit systeem haalt u tot wel 92% van de schadelijke deeltjes uit de rookgassen.

informatie

Optimale trek met schoorsteen ventilatoren

Door een slechte trek in uw schoorsteen kanaal kunnen roet deeltjes en rook uw woonkamer en woning binnen komen, met alle nare gevolgen van dien. Vooral woningen met een mechanisch ventilatiesysteem hebben een grotere kans op rookterugslag. Maar ook natuurlijk geventileerde huizen met een keuken met grote afzuigcapaciteit lopen dit risico. Schoorstenen die een slechte trek zijn slecht voor de gezondheid. Met een rookgasventilator kunt u bij elk weer stoken, bij windstil weer, regen en storm. De ventilator kunt u eenvoudig in toeren bedienen en zo de gewenste trek instellen. De bediening kan bekabeld maar ook met uw mobiele telefoon.

informatie

Stel al uw vragen aan Beter Huis

Heeft u last van een slecht trek of hebben omwonenden last van uw haard?  De experts van Beter Huis staan klaar om u van advies te voorzien. Wilt u zeker zijn van een gezond binnenklimaat, bij ons vindt u alles wat u nodig heeft. U bereikt ons via 073 623 54 01 of per mail op info@beter-huis.nl. Verminder de uitstoot van fijnstof met de rookkanaal filters van Beter Huis.

contact