Trots op onze medewerkers

Bij Beter Huis zijn wij trots op het team wat wij hebben staan. Onze medewerkers werken netjes en goed, zijn betrouwbaar en klantvriendelijk. Omdat zij werken voor de klant en pas tevreden zijn als de klant dat ook is, merken wij dat onze klanten hen erg waarderen. Ben jij ook iemand die niet rust voordat het werk af is? Die secuur werkt en perfectie nastreeft? Dan kunnen wij jou gebruiken!

Kwalitatief hoogstaande producten

Je bent nooit te oud om te leren, toch? Bij Beter Huis werken betekent dat je altijd op de hoogte bent van nieuwe producten en ontwikkelingen. Wij zorgen ervoor dat ons team altijd up to date is en over de meest moderne middelen beschikt. Veiligheid van onze medewerkers staat daarbij voorop dus dragen wij ook zorg voor goede kennis over gebruik van middelen en materialen. Wil jij blijven leren en werken met de meest vernuftige middelen? Solliciteer dan nu bij Beter Huis.

Contact met Beter Huis

Herken jij jezelf in dit profiel? Of wil je meer weten over de mogelijkheden bij Beter Huis, of welke vacatures wij momenteel open hebben staan? Neem dan contact op met ons via info@beter-huis.nl. Omdat wij streven naar perfectie kunnen wij altijd goede mensen gebruiken om ons top team te versterken. Uiteraard staat daar een marktconform loon tegenover met de nodige extra’s.